Cookie Consent by Free Privacy Policy website "Měníme Holice" | Holice | město neznámé energie
Úvod > Infocentrum > Aktuality > 2024 > "Měníme Holice"

"Měníme Holice"

18. 9. 2024 |

Sdílet Facebook Twitter

"Měníme Holice"

Vážení spoluobčané,

Zastupitelstvo města Holic schválilo na svém jednání participativní rozpočet na realizaci návrhů zaměřených na zkvalitnění života v Holicích. Tyto finance jsou určeny na realizaci návrhů od vás, občanů Holic. Celkem je v rozpočtu města vyčleněno 450.000 Kč na podporu tří projektů (předpokládané náklady na jeden projekt jsou 150.000 Kč).

Máte nápad, co by se dalo v Holicích změnit, zlepšit? Může se jednat o dovybavení dětského hřiště, nové posezení, opravení sochy či kapličky, vysázení zeleně. Nebo víte o místě, které by si zasloužilo oživit nebo upravit? Zapojte se s námi do projektu a pojďte změnit Holice k lepšímu.

Pokud máte nápad (a bylo vám už 15 let), pak už zbývá jen pár kroků k jeho realizaci. Tyto kroky obnášejí sepsání návrhu vašeho nápadu včetně finančního rozpočtu, který musí být podpořen podpisy alespoň deseti obyvatel města Holic. Zaslání návrhu do 10. října 2024 na emailovou adresu menimeholice@mestoholice.cz nebo v papírové formě na podatelnu městského úřadu. A poté už jen počkat, jak si váš návrh povede v konkurenci ostatních. Pokud se sejdou více jak tři návrhy, budou o nejlepších třech z nich hlasovat občané města Holic.

Pravidla participativního rozpočtu společně s přihlašovacím formulářem návrhu projektu a podpisovým archem naleznete na webových stránkách města v sekci Dokumenty města >> Participativní rozpočet "MĚNÍME HOLICE".